Site icon Hallocy

J2US: Η Βόσσου αιφνιδίασε τον Μικρούτσικο στον αέρα! Η συγκίνηση και το ντουέτο που δεν περιμέναμε (video)

Γεμάτο εκπλήξεις είναι το σημερινό live του J2US! Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή του show τραγουδιού τον μοναδικό Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ερμήνευσε μερικά από τα πιο γνωστά του τραγούδια με τη συνοδεία πιάνου. Στη συνέχεια, όμως, ο παρουσιαστής του J2US επεφύλλασσε ακόμη μία έκπληξη, αυτή τη φορά για τον Ανδρέα, καθώς ξαφνικά η Σοφία Βόσσου βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τα λόγια της συγκίνησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο: “Τον είδα μετά από τόσο καιρό που τραγούδησε και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ο Ανδρέας είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου, είναι οικογένειά μου, είναι στην καρδιά μου, είναι η ζωή μου η ίδια. Χαίρομαι πάρα πολύ που τον βλέπω να έχει επιστρέψει δυναμικά, που είναι καλά, είναι όμορφος και έχει πολλά να δώσει”.

Στη συνέχεια, οι δυο καλλιτέχνες, οι οποίοι στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και πλέον είναι στενοί φίλοι, τραγούδησαν μαζί το “Φιλαράκι” και συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως η Σοφία Βόσσου είναι καλά στην υγεία της, μετά την μικρή περιπέτεια που πέρασε και πως θα περάσουν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Exit mobile version