Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

Θέμης Κανέλλος – Η εξομολόγηση για τους γονείς του: “Ήταν κόλαση το ίδιο μου το σπίτι” (video)

Στο DOT. φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρώην παίκτης του Big Brother, Θέμης Κανέλλος. Ο ίδιος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη σχέση του με τους γονείς του, καθώς δεν αποδέχτηκαν ποτέ τη σεξουαλικότητά του.

«Όταν ήμουν μικρός και κατάλαβα ότι είμαι gay, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή στο μυαλό μου είχα πως μου αρέσουν τα αγόρια, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δεν είχα κάποιο ταμπού. Βρήκα μια εσωτερική δύναμη ότι θα είσαι μόνος σου, θα σε πολεμάνε οι γονείς σου, θα σε πολεμάνε ίσως οι και φίλοι σου αλλά εσύ θα είσαι καλά. Ταυτόχρονα φυσικά και με πολλά χρόνια που πήγαινα στην ψυχολόγο μου, κατάφερα να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου και να με βοηθήσει αυτό να το μεταδώσω και σε άλλους ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να μην έχεις την αποδοχή των γονιών σου. Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί, έκλαιγα, πήγαινα στο σχολείο και δεν ήθελα να φύγω. Ήθελα να μείνω στο σχολείο γιατί εκεί ήμουν πιο αποδεκτός από ότι ήμουν στο σπίτι μου. Για κάποιους κόλαση ήταν το σχολείο, για μένα ήταν το ίδιο μου το σπίτι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο πρώην παίκτης του Big Brother».

Δες το σχετικό βίντεο με όλη την εξομολόγηση του Θέμη Κανέλλου:

Διαβάστε επίσης