Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι η μεγάλη νικήτρια του Big Brother και σήμερα παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τους πρώην συμπαίκτες της και όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια προβολής του παιχνιδιού.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη πολυσυζητημένη σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη και ξεκαθάρισε πως ήταν ένας άνθρωπος που την έκανε να γελάει όσο ήταν στο σπίτι του Big Brother.

“Δεν έγινε τίποτα με τον Μπέντζι. Αυτός ο άνθρωπος με έκανε και γελούσα. Δεν το κρύβω, το έχω πει. Αυτός είχε μια τρέλα. Εγώ έχω μια λογική τρέλα. Του έλεγα, “εσύ είσαι πραγματικά τρελός και κουζουλός”. Μια από τις τελευταίες μέρες με άρπαξε και ήθελε να με κάνει στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με σήκωσε και με έβαλε πάνω στο δέντρο. Του έλεγα “είσαι παλαβός”. Με έκανε και γελούσα.

Έχω μάθει άσχημα πράγματα που έχει πει για μένα. Με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Είχα βγάλει τα συμπεράσματά μου για τους περισσότερους εκεί μέσα. Δεν έχω πέσει έξω. Μου τα είπαν τα fan clubs μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από όλο τον κόσμο. Με ενημερώνουν για όσα έγιναν στο παιχνίδι. Δεν προλαβαίνω να τους απαντήσω. Eίμαι πάρα πολύ κουρασμένη, σωματικά και ψυχικά.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης