Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

The Bachelor: Αδιανόητο! Στη φόρα το σενάριο που διάβαζαν οι παίκτριες

Η στιγμή που διάβαζαν τα λόγια για να τα μάθουν απέξω!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν το The Bachelor να είναι στημένο και όπως φαίνεται… επιβεβαιώθηκαν, καθώς στη φόρα ήρθε μέσα από βίντεο που δημοσιεύθηκε από παίκτρια, το σενάριο που διάβαζαν οι κοπέλες με σκοπό να το μάθουν απέξω.

Τα ριάλιτι που βλέπουμε στην Ελλάδα είναι αντιγραφές από ριάλιτι του εξωτερικού και όπως φαίνεται αντιγραφές και τα πόσα συμβαίνουν μέσα σε αυτό. Όπως το τροχαίο που είχαμε δει με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Αντζελίνα πριν λίγες ημέρες.

Όπως λοιπόν αποκαλύφθηκε, όντως τα όσα σημειωνόντουσαν μέσα στο παιχνίδι ήταν τελικά ένα καλογραμμένο σενάριο που διάβαζαν όλες οι κοπέλες και μάθαιναν τα λόγια τους απέξω.

Αυτά είναι τα σενάρια που διάβαζαν οι παίκτριες του The Bachelor
Μετά λοιπόν το τέλος του The Bachelor, όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος πέρασε το μονόπετρο στο δάχτυλο της Νικόλ, οι υπόλοιπες παίκτριες ανήρτησαν στα social media διάφορες στιγμές που έζησαν πίσω από τις κάμερες, κάνοντας μια μεγάλη γκάφα.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο αποκαλύφθηκαν τα σενάρια που διάβαζαν οι κοπέλες και πιο συγκεκριμένα την στιγμή του βίντεο η Σία Βοσκανίδου.

The Bachelor σενάριο

The Bachelor alpha

The Bachelor βίλα

Σενάριο και η σχέση Νικόλ – Βασιλάκου μετά το The Bachelor;
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικολέτα Τσομπανίδου, λίγο μετά το τέλος του The Bachelor, να έχουν χωρίσει είναι πάρα πολλά. Οι ίδιοι μέχρι να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση είχαν κρατήσει σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα αλλά… σε ένα story τους το βράδυ της Κυριακής την πέταξαν την σπόντα τους ξεκαθαρίζοντας (;) λίγο το τοπίο!

Συγκεκριμένα το ζευγάρι ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε; Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ δυνατό και όμορφο, εγώ προσωπικά σας εύχομαι καλές γιορτές, να έχετε την υγεία σας, να προσέχουμε όλοι αυτό το διάστημα και εύχομαι ότι καλύτερο», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Νικολέττα να δηλώνει: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καλά. Μην ακούτε γενικότερα ότι βγαίνει. Φιλάκια πολλά».

Βέβαια, τα πράγματα μπερδεύουν πολύ γιατί εκτός από τα δημοσιεύματα, και μια ανάρτηση της Αντζελίνας φούντωσε ακόμα περισσότερο της φήμες για χωρισμό.

Διαβάστε επίσης