Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου

The Bachelor: Αποκαλύφθηκε! Η Μαρίνα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Νικόλ – Βασιλάκου;

Όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Happy Day

Αποκαλύφθηκε η αλήθεια στον αέρα του Happy Day όσον αφορά τις φήμες που θέλουν την Μαρίνα να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Νικόλ και του Παναγιώτη Βασιλάκου μετά το The Bachelor.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σατσίδης, μετά τα δεκάδες μηνύματα που έχει δεχθεί, θέλησε να πάρει θέση και μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως λοιπόν δήλωσε, ο Παναγιώτης είναι ακόμη με την Νικόλ και δεν έχουν χωρίσει, ούτε είναι σε σχέση με την Μαρίνα, της οποίας η αποχώρηση από το παιχνίδι λεγόταν πως ήταν ψεύτικη.

«Μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram αν ο Παναγιώτης τα έχει όντως με τη Μαρίνα. Δεν τα έχει με τη Μαρίνα παιδιά. Η Νικόλ είναι η αγαπημένη του. Αυτή την κοπέλα επέλεξε, τη Νικόλ και είναι πάρα πολύ καλά. Το Instagram μου γκρεμίστηκε από την Παρασκευή» είπε ο Γιώργος Σατσίδης.

The Bachelor Νικόλ Βασιλάκος χωρισμός

Διαψεύδουν το χωρισμό τους Νικόλ – Βασιλάκος
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικολέτα Τσομπανίδου, λίγο μετά το τέλος του The Bachelor, να έχουν χωρίσει είναι πάρα πολλά. Οι ίδιοι μέχρι να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση είχαν κρατήσει σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα αλλά… σε ένα story τους το βράδυ της Κυριακής την πέταξαν την σπόντα τους ξεκαθαρίζοντας (;) λίγο το τοπίο!

Συγκεκριμένα το ζευγάρι ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε; Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ δυνατό και όμορφο, εγώ προσωπικά σας εύχομαι καλές γιορτές, να έχετε την υγεία σας, να προσέχουμε όλοι αυτό το διάστημα και εύχομαι ότι καλύτερο», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Νικολέττα να δηλώνει: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καλά. Μην ακούτε γενικότερα ότι βγαίνει. Φιλάκια πολλά».

Διαβάστε επίσης