Site icon Hallocy

Το καρφί του Ανδρέα Αθανασόπουλου για τον νικητή του GNTM: “Δε νομίζω ότι ο Ηρακλής μπήκε στο παιχνίδι για το μοντελινγκ”

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Αντρέας Αθανασόπουλος. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM και που κατάφερε να τερματίσει τρίτος, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Λία ξεκαθαρίζοντας πως μεταξύ τους το μόνο που υπάρχει είναι μια δυνατή φιλία.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέας αποκάλυψε πως εκείνος έχει χωρίσει με την κοπέλα του ωστόσο η Λία συνεχίζει να βρίσκεται σε σχέση με τον αγαπημένο της Χρήστο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη νίκη του Ηρακλή λέγοντας, “Ο Ηρακλής σε όλο το παιχνίδι μαζί με την Παρασκευή λέγανε πόσο ανάγκη έχουν τα λεφτά, οπότε από αυτή την άποψη χάρηκα για εκείνον γιατί όταν σε όλο το παιχνίδι λες αυτό τότε μακάρι να το πάρει και να το εκμεταλλευτεί σωστά. Η Παρασκευή ήταν στην ίδια λογική με τον Ηρακλή. Εγώ και η Παρασκευή μπήκαμε για το μόντελινγκ ενώ ο Ηρακλής από όσο τον ξέρω δε νομίζω ότι μπήκε για αυτό”.

Exit mobile version