Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής – Ο καιρός για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Σήμερα ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, τα Χριστούγεννα και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά δυνατό να παρατηρείται τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μικρή άνοδο τα Χριστούγεννα για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης