Site icon Hallocy

Χαμός στο σπίτι του Τζορτζ Μάικλ – Μπούκαρε ο πρώην σύντροφος του ξανά

Τον έσυρε με το ζόρι έξω η Αστυνομία

Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Φαντί Φαουάζ, προσήχθη από την αστυνομία καθώς σύμφωνα με τα ξένα μέσα μπούκαρε παράνομα στο σπίτι του αείμνηστου τραγουδιστή στο Λονδίνο. Οι Αρχές αναγκάστηκαν να τον σύρουν έξω με το ζόρι για να τον απομακρύνουν.

Συγκεκριμένα, λίγα 24ωρα πριν συμπληρωθούν τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του, εισέβαλε στην οικία του σκαρφαλώνοντας από τον φράχτη και σπάζοντας το τζάμι σε ένα παράθυρο για να μπει μέσα και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν και του είπαν να φύγει, εκείνος αρνήθηκε αρχικά λέγοντας πως «αυτό είναι το σπίτι μου. Ο Τζορτζ ήθελε να μου το δώσει», όπως αναφέρει η Sun.

Ο Αυστραλέζικης καταγωγής κομμωτής και πρώην φωτογράφος του Τζορτζ Μάικλ, αρνήθηκε να βγει από το σπίτι με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον βγάλει με την βία.

«Στο τέλος χρειάστηκε να τον σύρουν, αλλά αναρωτιέμαι σε πόσο καιρό θα εμφανιστεί ξανά», είπε γείτονας που είδε το περιστατικό.

Ο Φαουάζ από τότε που πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ έχει προβλήματα με τον νόμο. Συνελήφθη μία φορά για βανδαλισμούς σε αυτοκίνητα με σφυρί, ενώ περνά οικονομικές δυσκολίες, ζώντας σε δωμάτια φτηνών μοτέλ

Αυτό είναι το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ
Πρόκειται για ένα σπίτι αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο και το Ρίτζεντς Παρκ, όπου μέχρι πέρυσι μπαινόβγαινε προκαλώντας ζημιές ενοχλημένος που δεν πήρε τίποτα στην διαθήκη του πρώην συντρόφου του, αξίας 100 εκατ ευρώ. Ο Φαουάζ ήταν αυτός που βρήκε νεκρό τον τραγουδιστή πριν τέσσερα χρόνια στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ το πρωί των Χριστουγέννων του 2016.

Η ανακοίνωση για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ
«Με μεγάλη μας θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός και φίλος Τζορτζ πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του τα Χριστούγεννα», είχε ανακοινώσει ο ατζέντης του τραγουδιστή, ο οποίος ανέφερε ότι άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας καρδιακού προβλήματος.

Exit mobile version