Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα Βασιλάκος – Νικολέτα! «Μας κυνηγάει ο μπαμπάς μου γιατί…»

Τι έχει συμβεί;

Τα πρώτα Χριστούγεννα είναι για την Νικολέττα Τσομπανίδου και τον Παναγιώτη Βασιλάκο και οι δυο τους δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το αγαπημένο ζευγάρι του Bachelor παρόλο που δήλωσε στο Καλύτερα δε Γίνεται ότι δεν θα περάσουν μαζί τις γιορτές, ανήμερα των Χριστουγέννων τα δυο παιδιά πέρασαν μαζί αυτή την γιορτινή ημέρα.

Ο Παναγιώτης που δηλώνει τρελός και παλαβός για την κοκκινομάλλα Νικόλ και η ίδια δημοσίευσαν ένα βίντεο στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ευχηθούν για τα Χριστούγεννα και να περάσουν το δικό τους μήνυμα.

βασιλάκος και νικολέττα

Η Νικολέττα στο βίντεο ανέφερε: «Γεια σας. Τελικά όπως βλέπετε δεν έφυγα για τα Χριστούγεννα. Ο μπαμπάς μου με κυνηγάει και τον κυνηγάει που δεν είμαι εκεί τα Χριστούγεννα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας».

Ενώ ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε: «Δεν άντεξε μακριά μου. Χρόνια πολλά σε όλους, ευχαριστούμε για την αγάπη σας, για τις ευχές σας, ελπίζουμε να περνάτε όμορφα. Εγώ προσωπικά εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και σε εσάς».

Διαβάστε επίσης