Site icon Hallocy

Γιώργος Ασημακόπουλος: Ο “Μαχητής” του Survivor που έχει ήδη ξετρελάνει το γυναικείο πληθυσμό!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Το SURVIVOR 4 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές από την Κυριακή έως και την Τετάρτη.

“Διάσημοι” και “Μαχητές” ζούνε ήδη τις πρώτες τους μέρες στον Άγιο Δομίνικο και έχουν δείξει πως μπήκαν στο παιχνίδι για να κερδίσουν! Η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα έχουν φορέσει τα περιβραχιόνιά τους κι έχουν βουτήξει στα βαθιά.

Στους στίβους μάχης του SURVIVOR 4 θα ριχτεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την ομάδα των Μαχητών και εμείς θα σας βοηθήσουμε να τον γνωρίσετε καλύτερα!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και κατάγεται από την Πάτρα. Εκεί έμαθε να παίζει πόλο, το οποίο είναι ένα χόμπι που λατρεύει μέχρι και σήμερα, ενώ είναι μεγάλος fan της ποδηλασίας.

Σε μεγαλύτερη ηλικία, ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα για να εκπληρώσει όλα του τα όνειρα!

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων-Μηχανικών, τα παράτησε για να ακολουθήσει την μεγάλη του αγάπη, τη μόδα! Από μικρό παιδί του άρεσε ο χώρος της μόδας και σήμερα διαθέτει τέσσερα καταστήματα με γυναικεία ρούχα στη Γλυφάδα (1), στην Κηφισιά (2) και στην Κέρκυρα (1).

Ο λογαριασμός του στο Instagram μετράει πάνω από 247 χιλιάδες followers, ενώ οι φωτογραφίες του από τα ταξίδια που έχει κάνει είναι πραγματικά αξιοζήλευτες.

Μπορεί ο βασικός του στόχος να μην είναι το modeling, όμως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει κάνει κατά καιρούς αρκετά διαφημιστικά για διάφορες εταιρείες οι οποίες τον επέλεξαν για βασικό τους πρόσωπο. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.

Στο SURVIVOR θα του λείψει η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.

Του αρέσει να βοηθάει τους ανθρώπους αλλά και τα αδέσποτα που ζουν κάτω από κακές συνθήκες στους δρόμους. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει πάει ένα αδέσποτο της γειτονιάς του για στείρωση και ύστερα του παρέχει την φροντίδα που χρειάζεται.

Πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σκόπευε να πάει μέχρι το Ντουμπάι για να συζητήσει με έναν Άραβα επιχειρηματία για ένα συνεταιριστικό εγχείρημα, όμως ο κορονοϊός του χάλασε τα σχέδια.

Λόγω αυτού του γεγονότος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρίσκεται σήμερα στο SURVIVOR! Μάλιστα, στο παρελθόν τον είχαν πλησιάσει άνθρωποι και από άλλα κανάλια ώστε να συμμετάσχει σε κάποιο reality, όμως ο ίδιος είχε αρνηθεί σε όλες τις προτάσεις που του είχαν γίνει. Απ’ ότι φαίνεται, τον κέρδισε μόνο το SURVIVOR!

Exit mobile version