Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Αγνώριστος ο Δημήτρης Κεχαγιάς πριν το Big Brother – Σίγουρα δεν θα τον αναγνώριζες

Φωτογραφίες και βίντεο

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Big Brother, που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, τόσο για τον έντονο χαρακτήρα του, όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση. Ωστόσο, πριν μπει στο παιχνίδι, ήταν αγνώριστος σε φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω – Τις οποίες ο ίδιος δημοσίευσε.

Ο πρώην παίκτης του Μεγάλου Αδελφού είναι 28 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και είναι ιδιοκτήτης εταιρίας υπενοικίασης σκαφών. Γυμνάζεται καθημερινά και από μικρό παιδί και του άρεσαν τα αθλήματα.

Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος στο Κick Boxing με πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το άθλημα που τόσο αγαπά.

Ενώ, πριν λίγες ημέρες έκανε και μια ανάρτηση για την αγαπημένη του Σοφία Δανέζη.

Ο ίδιος σε μια εξομολόγηση από καρδιάς είχε μιλήσει παλιότερα για το εκ γενετής πρόβλημα της υγείας του, τους σταθμούς της ζωής του και την στήριξη που είχε από τον πατέρα του στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό.

“Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα υγείας στο ισχίο μου, το οποίο με την πάροδο του χρόνου εξαλείφθηκε πλήρως… Δέχτηκα πολύ αγάπη στα παιδικά μου χρόνια. Στην εφηβεία μου άλλαξαν πολλά… Στο γυμνάσιο ήμουν ένα αρκετά ατίθασο παιδί, άλλαξα πολλά σχολεία. Δημιουργούσα φασαρία, χωρίς να φταίει ο Δημήτρης. Το 2008 ήρθε ο θάνατος ενός παιδικού μου φίλου από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Αυτό άλλαξε ριζικά τη ζωή μου. Αναθεώρησα τα πάντα, το τι είμαστε και τι δεν είμαστε, γέμισα φοβίες, κλείστηκα στο σπίτι μου για έναν χρόνο.

Κάποια στιγμή είχα ένα γλίστρημα και έφυγε το γόνατό μου και γύρισε προς τα πίσω. Πήγαμε για χειρουργείο κι έπρεπε να αθληθώ σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Το 2012 επέστρεψα κι αγωνίστηκα ξανά γιατί με πίστευε ο πατέρας μου. Το 2013 έγινα Πρωταθλητής Ελλάδος! To 2016 έπαιξα το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι κι άνοιξα μαγαζί εστίασης. Έπειτα πέσαμε οικονομικά κι έτσι ήρθε η ευκαιρία για το Big Brother, αν και στην αρχή φοβόμουν”, είχε δηλώσει ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Δημήτρης Κεχαγιάς πριν το Big Brother
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους μερικές φωτογραφίες από την περίοδο που έπαιζε kick boxing.

Δημήτρης Κεχαγιάς Big Brother
Δημήτρης Κεχαγιάς kick boxing

Διαβάστε επίσης