Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι

Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με σκοπό να αγωνιστούν στη δεύτερη δοκιμασία, η οποία θα είναι ασυλίας! Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα, μια παίκτρια από την μπλε ομάδα ανακοίνωσε στον παρουσιαστή ότι θέλει να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης…

Ο λόγος για την Έλενα Λιλιοπούλου, η οποία δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει στο Survivor και πήρε την απόφαση να φύγει οριστικά από το παιχνίδι. H 24χρονη φουρνάρισσα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ».

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση» πρόσθεσε η Έλενα Λιλιοπούλου στον παρουσιαστή του Survivor.

Διαβάστε επίσης