Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Απάντησε πρώτη φορά ανοιχτά – Ήταν στημένο το The Bachelor;

Όλη η αλήθεια!

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου θέλησε να απαντήσει για πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με το αν το The Bachelor είχε σενάριο και ήταν στημένο όπως είπαν πολλοί.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκίνησε το ριάλιτι του έρωτα, έχουν ακουστεί πολλά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το ατύχημα που είχε ο Παναγιώτης με την Αντζελίνα, το οποίο είχαμε δει και σε The Bachelor του εξωτερικού.

Η Βίβιαν είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι χθες ήταν ξεκάθαρη στην απάντησή της για το ριάλιτι.

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου Βασιλάκος

«Όχι δεν είχαμε σενάριο, είναι κάτι που με ρωτάτε κάθε μέρα! Η καθεμία μας αντιδρούσε όπως της έβγαινε», ήταν η απάντησης της Βίβιαν.

The Bachelor Βίβιαν

Πόσα κιλά έχασε η Βίβιαν στο The Bachelor;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο The Bachelor, διεκδικώντας τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η φιναλίστ του μεγάλου τελικού είχε καταφέρει να κλέψει την καρδιά του Βασιλάκου ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο περιζήτητος εργένης λάτρεψε τη Νικολέττα και τελικά κατέληξε μαζί της.

Η Βίβιαν συνεχίζει τη ζωή της και κάνει το επόμενο βήμα μετά από το ριάλτι του ALPHA. Η νεαρή φαρμακοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και καθημερινά ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή ή απαντάει σε ερωτήσεις.

Παναγιώτης Βασιλάκος Βίβιαν

Τόσα κιλά έχασε στο The Bachelor η Βίβιαν

Σε ένα Q&A που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Βίβιαν ρωτήθηκε αν αδυνάτισε στο The Bachelor και έτσι αποκάλυψε πως έχασε συνολικά 8 κιλά, ενώ από τη μεριά της η μεγάλη νικήτρια, πήρε κιλά.

The Bachelor Βίβιαν κιλά

Διαβάστε επίσης