Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

Εριέττα – Bachelor: “Ο Παναγιώτης είναι ο τέλειος και ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα”

“Καρακούκλαρος, αστέρι που έπεσε από τον ουρανό”

Ο αγαπημένος Αλέξανδρος Κοψιάλης που σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς και έκανε και πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, συνεχίζει και μέσα στην καραντίνα να σκορπίζει στιγμές απείρου κάλους με τις κατακραυγές του στο Youtube! Το απόγευμα της Τετάρτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube ένα βίντεο που είχε γυρίσει με την Σία Βοσκανίδου και την Εριέττα από το The Bachelor και το τι είπαν… δεν λέγεται!

Αφού πρώτα δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την απίστευτη αλλαγή που έχει κάνει η Εριέττα στην εμφάνισή της μετά το παιχνίδι: έχει προσθέσει χείλη, βλεφαρίδες κλπ, θα συνεχίσουμε αναφέροντας πως στην κατακραυγή αυτή όλα περιτριγυριζόντουσαν γύρω από την συμμετοχή τους στο ριάλιτι του ALPHA.

Γενικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει ένα δικό του μοναδικό χιούμορ και τρόπο για το πως θα προσεγγίσει τον κάθε ένα που έχει απέναντί του. Η αλήθεια είναι πως την Εριέττα την τρόλαρε αρκετά, αφού του έδινε φυσικά και η ίδια τα πατήματα με τον αέρα 100 καρδιναλίων που είχε. Από την άλλη η Σία ήταν ήρεμη και κόσμια.

Η Εριέττα με την φόρα που είχε πάρει πριν καν μπει στο αμάξι για να ξεκινήσει το γύρισμα, δεν άφησε κανέναν αστόλιστο, αφού πρώτα έκραξε όλες τις συμπαικτριές της στο The Bachelor, αποθεώνοντας εννοείται τον Παναγιώτη Βασιλάκο., και μετά ξεκίνησε να ρίχνει λάσπη και σε γνωστές παρουσιάστριες.

Το βίντεο πραγματικά αξίζει να το δείτε πάντως!

Οι δηλώσεις της Εριέττας για το The Bachelor και τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Διαβάστε επίσης