Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου

Θέμης Κανέλλος: «Σπάει» τη σιωπή του για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη – «Μιλήσαμε μετά το Big Brother…»

Πρώτη φορά μιλάει παίκτης γι΄ αυτό το θέμα

Ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε το δεύτερο βίντεο σχετικά με την εμπειρία του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, και ανάμεσα σε άλλα που είπε, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, αποκαλύπτοντας μίλησαν μετά το τέλος του Big Brother.

Αυτή τη φορά, ο παίκτης του Big Brother απάντησε σε ερωτήσεις που έκανε ο κόσμος και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης με το οποίο απολογήθηκε για όσα έγιναν στο σπίτι.

Όπως εξήγησε, διαφωνεί κάθετα με τη στάση του, ενώ δεν κάθισε να δει το βίντεο που ανέβασε καθώς βαρέθηκε, αν και οι δυο τους επικοινώνησαν.

«Είδα τα πρώτα πέντε λεπτά από το βίντεο με την απολογία του Αντώνη γιατί βαρέθηκα. Μου έστειλε κάποια μηνυματάκια, μετά μου ξαναέστειλε για τη γιορτή μου και μιλήσαμε λίγο, πολύ ευγενικά και τυπικά. Από αυτά που μου είπε εμένα, προσπάθησε να πιάσει συζήτηση, του απάντησα πολύ ευγενικά και του εξήγησα πως κάποια από αυτά που λέει δεν βγάζουν νόημα. Δεν πιστεύω ότι το κανάλι μπορεί να διαστρευλώσει πράγματα που έχεις πει ή έχεις κάνει».

Διαβάστε επίσης