Hallocy

Πρωτοχρονιά με την Άννα Βίσση: Το κοινό και η αποθέωση στο Twitter – Βίντεο από την live συναυλία

Την Πρωτοχρονιά του 2021, η Άννα Βίσση καλωσόρισε τη νέα χρονιά με μία Live Streaming συναυλία, η οποία προβλήθηκε διαδικτυακά παγκοσμίως και δημιούργησε πανικό στα Social Media και, ειδικά, στο Twitter. Το κοινό αποθέωσε την σπουδαία ερμηνεύτρια, ενώ πολλοί ξεσηκώθηκαν από το σπίτι χορεύοντας στους ρυθμούς των επιτυχιών της.

Πολλοί fans συντονίστηκαν στην Live Streaming συναυλία και παρακολούθησαν ζωντανά το μεγάλο event της χρονιάς. Τις δύσκολες αυτές εποχές, ο κόσμος ένιωσε την ανάγκη να περάσει δημιουργικά την πρώτη μέρα του χρόνου, φέρνοντας την Άννα Βίσση στο σπίτι. Συνολικά, πάνω από 8.500 άτομα είδαν την Live Streaming συναυλία, σε συνολικά 42 χώρες. Η μεγαλύτερη συμμετοχή παρατηρείται σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Γερμανία και ΗΠΑ (Νέα Υόρκη).

Μαζί της βρέθηκαν ο Νίκος Μουτσινάς και η αγαπημένη σε όλους “Βάνια” (Ματίνα Νικολάου), οι οποίοι έδωσαν άλλη νότα στο υπέροχο αυτό Live. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία παραγωγής του event, Θεατρικές Σκηνές, σχεδιάζει ήδη την επανα – προβολή της συναυλίας σε online streaming. Μάλιστα, το Twitter την ώρα τις συναυλίας δημιούργησε το δικό του “live party”, την Πρωτοχρονιά, μέσα από σχόλια και τιτιβίσματα για την συναυλία, αλλά και για Άννα Βίσση:

Δείτε βίντεο από την συναυλία:

Άννα Βίσση Παλλάς – Πρωτοχρονιά – Έναρξη συναυλίας from Hallocy on Vimeo.

Άννα Βίσση Παλλάς – ξανά μανά & είμαι το σήμερα from Hallocy on Vimeo.

Άννα Βίσση Παλλάς παραλύω & κλείσιμο from Hallocy on Vimeo.

Μουτσινάς & Νικολάου Πρωτοχρονιά – Άννα Βίσση Παλλ from Hallocy on Vimeo.

Exit mobile version