Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου

Έκτακτο: Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Αδάμος Αδάμου – Βρέθηκε σε κοίτη ποταμού η σορός του

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια για τον εντοπισμό του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποίος αγνοείτο από την οικία του, στον Άγιο Γεώργιο Συλίκου στη Λεμεσό, από την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου, η σορός του άτυχου 26χρονου, εντοπίστηκε σε κοίτη ποταμού του χωριού του και αμέσως στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Στο σημείο σπεύδουν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για εξέταση της σορού, ενώ τα αίτια του θανάτου του, διερευνώνται από τις Αρχές.

Στο χώρο βρίσκονται εξάλλου και συγγενείς του θύματος, οι οποίοι μόλις ενημερώθηκαν για το δυσάρεστο γεγονός προσέτρεξαν στον περιβάλλοντα χώρο του ποταμού, όπου εντοπίστηκε η σορός.

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις της στον REPORTER, η μητέρα του 26χρονου, είχε αναφέρει πως ο άτυχος Αδάμος, είχε φύγει από το σπίτι του έφυγε πεζός, αφού το αυτοκίνητό του είναι ακόμα σταθμευμένο στην οικία του και η τελευταία κλήση που έλαβε ο γιος της στο τηλέφωνο του, ήταν γύρω στη μία τα ξημερώματα, της 3ης Ιανουαρίου.
Η μητέρα του, είχε εκφράσει φόβους για τον γιο της καθώς όπως είχε υποδείξει, η ψυχολογική κατάσταση του Αδάμου ήταν ιδιαίτερα κακή.

Διαβάστε επίσης