Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου

Εντοπίστηκαν σημαντικά τεκμήρια για τον εντοπισμό του 26χρονου Αδάμου – Φωτογραφίες – Βίντεο

Συνεχίζονται και σήμερα ενταντικά οι έρευνες στη Λεμεσό.

Συνεχίζονται και σήμερα εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποίος απουσιάζει από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από το σπίτι του στο χωριό Άγιος Γεώργιος στη Λεμεσό. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί σημαντικά τεκμήρια που οδηγούν στον εντοπισμό του σε ποταμό στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Συλίκου.

Στο κόκκινο έχει φτάσει η αγωνία για την τύχη του, με τη σημερινή να είναι η έκτη ημέρα, που αγνοείται, με την οικογένειά του να απευθύνει δραματική έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Έκτακτο: Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Αδάμος Αδάμου – Βρέθηκε σε κοίτη ποταμού η σορός του

Τις τελευταίες μέρες έφτασαν αρκετές πληροφορίες στην οικογένεια από πολίτες οι οποίοι ανέφεραν πως είχαν δει τον Αδάμο, ωστόσο όταν οι συγγενείς ή και η Αστυνομία έσπευδαν στο σημείο που υποδείχθηκε, δεν τον εντόπιζαν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 πρόσωπο από την οικογένεια του νεαρού Αδάμου, το τελευταίο διάστημα διέμενε μόνος του, ενώ πιθανολογείται ότι έφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού το αυτοκίνητο του βρίσκεται σταθμευμένο στην οικία του.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του ήταν την Τετάρτη το βράδυ, και της ανέφερε ότι ήταν καλά και ετοιμαζόταν να πάει για ύπνο.

ΒΙΝΤΕΟ: Κραυγή αγωνίας από την αδελφή του Αδάμου-«Θέλω τον αδελφό μου ζωντανό»

Στο κόκκινο η αγωνία της οικογένειας του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποίος απουσιάζει από την κατοικία του στο χωριό Άγιος Γεώργιος, από την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό.

Αστυνομία, Πολιτική Άμυνα και εθελοντές εξακολουθούν να διενεργούν έρευνες σε διάφορες περιοχές με σκοπό τον εντοπισμό του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη τα ίχνη του, με την οικογένεια του να απευθύνει δραματικές εκκλήσεις.
«Θέλω να κάνω μια δήλωση. Εάν κάποιος κρατά τον αδελφό μου ή έχει παρεξήγηση με κάποιον, να βρεθούμε να λύσουμε ότι έχει παρεξηγηθεί. Να αφήσουν τον αδελφό μου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του», ανέφερε κλαίγοντας η αδελφή του 26χρονου, Άντρη Αδάμου, μιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», στον Άλφα.

Η αδελφή του 26χρονου ανέφερε πως δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε πληροφορίες ότι ενδεχομένως κάποιος τον κρατά, υποδεικνύοντας πως «ήταν καθαρός, δεν έχει γίνει κάτι και ούτε τσακώθηκε με την οικογένεια του. Αντίθετα, την Τετάρτη που ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε, ήρθε σπίτι, ήπιαμε τον καφέ μας και με ρωτούσε τι θα κάνουμε την πρωτοχρονιά; Και λέω του Αδάμο μου, οικογενειακά. Δεν έγινε κάτι ή να έχει ερωτική απογοήτευση που να θέλει να κάνει κάτι κακό. Ήταν ήρεμα τα πράγματα».

Όπως ανέφερε η κ. Αδάμου, ενώπιον της οικογένειας φτάνουν διάφορες πληροφορίες, ενώ τόνισε πως η τελευταία φορά που θεάθηκε ήταν στον Άγιο Γεώργιο, όπου είχε μεταβεί ο πατέρας του στην οικία που διαμένει. «Βρήκαμε το σπίτι ανοιχτό, τα προσωπικά του αντικείμενα ήταν έξω πάνω στο τραπέζι, δηλαδή τα τσιγάρα του, το νέσκαφε του, το αυτοκίνητο του ήταν εκεί σταθμευμένο…»

Τόσο η Αστυνομία, όσο και οι εθελοντές συνεχίζουν να χτενίζουν περιοχές με σκοπό τον εντοπισμό του Αδάμου, με την οικογένεια να απευθύνει έκκληση σε οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Αν ο μικρός έχει κάποιες παρεξηγήσεις με κάποιους, τον παρακαλώ θερμά, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, να έρθει να με βρει και να τα λύσουμε. Θέλω τον αδελφό μου ζωντανό… Περνούμε πολύ δύσκολες στιγμές. Αδάμο μου μας λείπεις, σε παρακαλώ έχουμε πεθάνει από την αγωνία μας. Σε ζητούν τα ανίψια σου, γύρισε πίσω γιε μου. Έλα κοντά μας Αδάμο μου…», δήλωσε συντετριμμένη η αδελφή του.

Υπενθυμίζεται ότι, την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε κίτρινο φούτερ με σκούφο και πράσινη στρατιωτική φόρμα. Ο 26χρονος Αδάμος, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την οικογένεια στους αριθμούς 96404707, 99584349, 99888140 ή με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ant1.com.cy reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης