Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Survivor 4: “Ξέχασε η Κάτια να φορέσει σουτιέν και μας έβγαλε τα μάτια με τις ρώγες της”

Νέος σάλος με την Ταραμπάνκο

Σε κόκκινο πανί για του «Μαχητές» έχει εξελιχθεί η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πέρα από τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα του Survivor αποτελεί αγαπημένο θέμα συζήτησης για τους αντιπάλους για ακόμα έναν λόγο: Το σουτιέv της. Για την ακρίβεια, το σουτιέv που δεν φορά.

Απίστευτα σχόλια ακούστηκαν και στο επεισόδιο της Δευτέρας για εκείνη, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην αφήνουν να πέσει κάτω οι νέες εικόνες που μας χάρισε η Ταραμπάνκο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Η ίδια, φορώντας μόνο το φανελάκι της εμφανίστηκε on camera, με αντιπάλους και τηλεθεατές να βρίσκουν ξανά πάτημα να… στάξουν φαρμάκι για την εικόνα της, θεωρώντας πως σκόπιμα εμφανίζεται έτσι προκειμένου να κερδίζει τις ψήφους των αvδρών.

Κάτια Ταραμπάνκο σουτιέν Survivor

Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια Ταραμπάνκο πριν το αγώνισμα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor
Οι δύο ομάδες βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους προλόγισε το αγώνισμα της ασυλίας, λέγοντας πως αναμένεται να γίνει γερή μάχη, αφού πρόκειται για αγώνισμα επαφής, με τους διαγωνιζόμενους να οφείλουν να τραβήξουν το μαντήλι του αντιπάλου, ώστε να πάρουν τον πόντο.

Σε εκείνο το σημείο, έκανε την ερώτηση στην Κάτια για την κατάστασή της κι εκείνη απάντησε πως κοιμήθηκε πολύ καλά, καθώς είδε στον ύπνο της τα αγαπημένα της πρόσωπα, με αποτέλεσμα να δακρύσει και να συγκινήσει.

Διαβάστε επίσης