Site icon Hallocy

Θάνατος Αδάμου: Ανοιχτή και η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας [ΒΙΝΤΕΟ]

Νεκρός στην κοίτη του ποταμού Κούρη, κοντά στο σπίτι που διέμενε στον Άγιο Γεώργιο Συλίκου, εντοπίστηκε ο Αδάμος Αδάμου, ο οποίος αναζητείτο από την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Με τον χειρότερο τρόπο γράφτηκε ο επίλογος των πολυήμερων ερευνών για εντοπισμό του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, που δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο από την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο νερό στην κοίτη του ποταμού Κούρη, σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι όπου διέμενε στον Άγιο Γεώργιο Συλίκου

Στη γιγαντιαία επιχείρηση που στήθηκε από το πρωί στη Λεμεσό, μετείχαν μέλη της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας, του Τμήματος Δασών, της Υπηρεσίας Θήρας και εθελοντές, οι οποίοι χτένισαν σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή κοντά στο σπίτι του 26χρονου

Στην ανεύρεση του νεαρού οδήγησαν ένα παπούτσι και ένα παντελόνι φόρμας, που βρέθηκαν πρωί – πρωί και στο οποίο βρίσκονταν χρήματα, η ταυτότητα και η πιστωτική κάρτα του 26χρονου

«Μετά από την σημερινή συντονισμένη επιχείρηση που είχε διατάξει ο αναπληρωτής διοικητής της πολιτικής άμυνας είχαν έρθει τα εναέρια μέσα της πολιτικής άμυνας τα drones και άλλες ομάδες διασώσεων με 35-40 μέλη», δήλωσε ο Τμηματάρχης Διάσωσης της Πολιτικής Άμυνας Λεμεσού, Μιχάλης Μουσκάλης.

Στις έρευνες επιστρατεύθηκαν από την πολιτική άμυνα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, αλλά και drones

Με τον εντοπισμό της σορού η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου για αυτοψία.

«Έχει γίνει αυτοψία στη σκηνή από τους ιατροδικαστές. Μέχρι στιγμής δε μπορούμε να πούμε, ούτε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και θα αναμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των επιστημονικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν. Άρα δεν αποκλείεται τα ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο και δε μπορούμε να αποκλείσουμε το οτιδήποτε», δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Από τη σκηνή παρελήφθησαν και διάφορα άλλα τεκμήρια, τα οποία εστάλησαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα.

ant1.com.cy

Exit mobile version