Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

Εριέττα για Bachelor: «Άντε μωρέ με τους οπισθοδρομικούς Έλληνες»

Ξεσπά κατά των αρνητικών σχολίων

Στην διαδικτυακή εκπομπή του Αλεξάνδρου Κοψιάλη «Ιδιωτική κατακραυγή» βρέθηκε καλεσμένη η Εριέττα και η Σία από το “The Bachelor” με την πρώτη να χαρακτηρίζει, μέσα σε όλα, οπισθοδρομικούς τους Έλληνες.

Οι δυο πολυσυζητημένες παίκτριες αναφέρθηκαν στην εμπειρία τους στο ριάλιτι για την κατάκτηση της καρδιάς τους Παναγιώτη Βασιλάκου καθώς και στα σχόλια που αφορούν την υποτίμηση του γυναικείου φύλου.

Όταν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ρώτησε αν ένιωσαν ότι υποτίμησαν το γυναίκειο φύλο με την συμμετοχή τους στο ριάλιτι η Εριέττα δεν συγκράτησε το ξέσπασμα της: «Άντε μωρέ με τους οπισθοδρομικούς Έλληνες, είμαστε 100 χρόνια πίσω, με αυτό το σκεπτικό η χώρα μας δεν θα πάει ποτέ μπροστά!».

Ενώ η Σία δήώσε: «Έχω ακούσει τα πάντα και θετικά και αρνητικά σχόλια. Προσωπικά έχω έναν άλλο τρόπο σκέψης και πιο ακομπλεξάριστο! Δεν το βλέπω έτσι!».

Παράλληλα, οι δύο κοπέλες δεν δίστασαν να δείξουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες στην κάμερα και να αποκαλύψουν την πραγματική τους ηλικία ενώ την ίδια στιγμή η Εριέττα εξέφρασε για ακόμη μια φορά τον έρωτα της προς τον Βασιλάκο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την «Ιδιωτική κατακραυγή»

Διαβάστε επίσης