Site icon Hallocy

Σε δυο σενάρια εστιάζουν οι έρευνες για το θάνατο του 26χρονου Αδάμου [ΒΙΝΤΕΟ]

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει ακόμα αποκλειστεί.

Σε δύο σενάρια εστιάζουν τις έρευνες τους οι ανακριτές του ΤΑΕ στη Λεμεσό, μετά και τον εντοπισμό, χθες, ύστερα από γιγαντιαία επιχείρηση από μέλη της πολιτικής άμυνας, της σορού του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, στον ποταμό Κούρρη, παρά το χωριό Άγιος Γεώργιος Συλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει ακόμα αποκλειστεί, ούτε από τους ανακριτές αλλά ούτε και από τους ιατροδικαστές που διενήργησαν αυτοψία στην σκηνή.

Και αυτό λόγω του γεγονότος ότι προσωπικά αντικείμενα του νεαρού είχαν εντοπιστεί διασκορπισμένα στην περιοχή γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στο νερό στην κοίτη του ποταμού.

Υπό εξέταση βρίσκεται και το σενάριο του ατυχήματος.

Την ίδια ώρα οι ανακριτές αξιολογούν αριθμό καταθέσεων που έχουν ληφθεί από πρόσωπα τα οποία είχαν έρθει σε επαφή με τον νεαρό λίγο προτού δηλωθεί από την οικογένεια του ως ελλείπον πρόσωπο, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου « οι ανακριτές του ΤΑΕ συνεχίζουν τις εξετάσεις με την λήψη καταθέσεων με πρόσωπα τα οποία είχε έρθει σε επαφή ο 26χρονος λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση του καθώς και στην αναζητήσει κλειστών κυκλωμάτων σε περιοχές τις οποίες κινήθηκε στην περιοχή.»

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ήδη υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, το οποίο και αξιολογείται, προκειμένου να διαπιστωθούν οι κινήσεις του νεαρού πριν από την εξαφάνιση του, και με την ελπίδα αυτά να οδηγήσουν τις έρευνες προς νέα κατεύθυνση.

Απαντήσεις στα ακριβή αίτια θανάτου του 26χρονου, αναμένεται να δώσει η νεκροτομή επί της σορού του, η οποία θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, μετά και την απαραίτητη εξέταση που προνοούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της νόσου Covid-19.

ant1.com.cy

Exit mobile version