Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου

Survivor spoiler 7/1: Οι τέσσερις υποψήφιοι – Ο παίκτης που αποχωρεί τελικά

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι παίκτες του κοινού – Ποιοι οι 4 υποψήφιοι στο σημερινό 7/1 επεισόδιο του Survivor
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αγαπημένος παίκτης από την ομάδα των Διάσημων είναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία θα δείξει ως υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα της την Ελευθερία Ελευθερίου. Να υπενθυμίσουμε πως στο προηγούμενο συμβούλιο νησιού οι παίκτες έθεσαν και την Αγγελική Λάμπρη ως υποψήφια.

Τώρα, από την ομάδα των Μαχητών αγαπημένος παίκτης του κοινού θα βγει ο… Νίκος Μπάρτζης. Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Οι πληροφορίες λοιπόν, αναφέρουν πως ο Νίκος θα δείξει ως υποψήφια την Σοφία Μαργαρίτη.

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα θα είναι: Ελευθερία Ελευθερίου, Αγγελική Λάμπρη, Σοφία Μαργαρίτη και Κώστας Παπαδόπουλος.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα 7/1 από το Survivor
Πάμε τώρα στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού! Κάπου εδώ καλό είναι να τονίσουμε πως μπορεί τα spoil του Youweekly.gr να πέφτουν συνεχώς μέσα αλλά… άνθρωποι είμαστε κι ένα λάθος μπορεί να το κάνουμε γι’ αυτό θέλουμε να δείξετε επιείκεια αν και εφόσον συμβεί!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε από τον Άγιο Δομίνικο εκείνος που φτιάχνει βαλίτσα και αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι είναι η Αγγελική Λάμπρη.

Μένει μόνο η επιβεβαίωση που θα έρθει στο αποψινό επεισόδιο! Μέχρι τότε τσεκάρετε το trailer:

Διαβάστε επίσης