Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Survivor trailer 11/1: Καταρρέει η Κάτια στον στίβο μάχης – Την παίρνει ο γιατρός!

Μόλις κυκλοφόρησε

Σοκαριστικό θα είναι το σημερινό 11/1 επεισόδιο του Survivor, όπως φαίνεται τουλάχιστον από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε! Η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα θα αγωνιστεί ξανά μετά την χθεσινή της αδιαθεσία φαίνεται πως δίνει για ακόμα μια φορά το 100% του εαυτού της στον στίβο και αυτό την συνθλίβει.

Ο σημερινός στίβος μάχης είναι ο πιο κρίσιμος καθώς τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι θα αγωνιστούν για την ασυλία. Σε καμία περίπτωση καμία από τις δυο ομάδες δεν θέλει να χάσει καθώς θα πρέπει να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν παίκτη από την ομάδα της.

Ωστόσο, αν η Κάτια Ταραμπάνκο, που όπως θα δείτε στο τρέιλερ παρακάτω χάσεις τις αισθήσεις της και μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο, οι Διάσημοι δεν ξέρουμε αν έχουν ελπίδα καθώς στο χθεσινό αγώνισμα με την απουσία της Κάτιας έχασαν με τεράστια διαφορά από τους Μαχητές.

Το Youweekly.gr γνωρίζετε πως κάθε μέρα σας μεταφέρει με 100% ακρίβεια και εγκυρότητα spoils από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, και μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει ποτέ έξω. Αργότερα μέσα στην ημέρα, λοιπόν, θα σας αποκαλύψει και ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα κερδίσει σήμερα τον αγώνα ασυλίας. Μέχρι τότε απολαύστε το trailer…

Δείτε το trailer του σημερινού 11/1 επεισοδίου του Survivor
Στο βίντεο, ωστόσο, εκτός από τον αγώνα θα παρακολουθήσετε κι ένα στιγμιότυπο από το αποψινό συμβούλιο του νησιού όπου ο Νίκος Μπάρτζης θα έρθει σε ρήξη με την ομάδα των Διάσημων.

Διαβάστε επίσης