Site icon Hallocy

Στη δημοσιότητα εικόνες από τους ασθενείς με κορωνοϊό στις εντατικές (pics)

Εικόνες από τους ασθενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας από τα νοσοκομεία της Κύπρου, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΚΥπΥ. Σημειώνεται ότι οι εκκλήσεις τόσο του ΟκΥΠΥ όσο και του Υπουργείου Υγείας αφορούν ακριβώς αυτή την κατάσταση: των εντατικών μονάδων στα Νοσοκομεία μας και την πίεση που υφίστανται. Ο ρυθμός των νοσηλευόμενων ασθενών με κορωνοϊό καταγράφει προοδευτική αύξηση καθημερινά με αποτέλεσμα να δίδεται πραγματική μάχη τόσο για τους ασθενείς με κορωνοϊό, όσο και για τους υπόλοιπους ασθενείς που χρήζουν εντατικής νοσηλείας.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, όταν σημειώθηκε το συμβάν με νεαρό που μπούκαρε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας προκειμένου να εντοπίσει αν νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό, ο Χαράλαμπος Χαριλάου Εκπρόσωπος του ΟκΥΠΥ μιλώντας στις Τομές στα Γεγονότα είχε πει ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες από τις Εντατικές.

«Αν είναι προς το δημόσιο συμφέρον να γίνει κι αυτό…Δεν έχουμε προβάλει τέτοιου είδους εικόνες γιατί δεν θέλαμε να φοβίσουμε τον κόσμο. Προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που επικρατεί στα Νοσοκομεία, να πούμε την αλήθεια», είπε στο ΣΙΓΜΑ ο κ.Χαριλάου στις 5 Ιανουαρίου.

Σε ανάρτηση αναφέρει: «Δυστυχώς δεν είναι εικόνες από το εξωτερικό, αλλά εικόνες από την Κύπρο μας και τις εντατικές των νοσοκομείων του ΟΚΥπΥ. Οι αριθμοί νοσηλευόμενων αυξάνονται και οι άνθρωποι μας σε όλα τα επίπεδα δίνουν πραγματικές μάχες. Όλοι έχουμε το δικό μας ρόλο σε αυτή την πανδημία. Συνεχίζουμε και θα κερδίσουμε».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε την ανάρτηση:

Exit mobile version