Site icon Hallocy

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε στο Survivor ακόμη ένα αγώνισμα ασυλίας, όπου Διάσημοι και Μαχητές έβαλαν τα δυνατά τους, με σκοπό να μην είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση κάποιος από την ομάδα τους.

Οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έπρεπε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και να δείξουν τις αντοχές τους ο ένας ενάντια του άλλου, γυρίζοντας έναν μεγάλο πάσσαλο και με τον στόχο να ρίξουν στο τέλος έναν κουβά με νερό. Αν και στην αρχή τα πράγματα ξεκίνησαν ομαλά, οι Μαχητές με τη νεανική τους ορμή πήραν γρήγορα κεφάλι κι οι νίκες τους διαδέχονταν η μία μετά την άλλη. Αν κι Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο τέλος πέτυχε μία δεύτερη νίκη, το τελικό σκορ έληξε άλλη μία φορά 10-2 υπέρ των Μαχητών με τους Διάσημους να κατατροπώνονται ξανά.

Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, ωστόσο για ακόμη μια φορά η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έπρεπε να ψηφίσει κάποιον συμπαίκτη της προς αποχώρηση. Τα κριτήρια ξανά ήταν τόσο αγωνιστικά όσο και θέματα συμπεριφοράς, με τους ίδιους να φαίνονται διχασμένοι για το ποιον πρέπει να επιλέξουν να ψηφίσουν να φύγει από το παιχνίδι.

Οι δυο υποψήφιοι – όπως ψηφίστηκαν από την υπόλοιπη ομάδα – είναι ο Πάνος Καλλίδης και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Exit mobile version