Site icon Hallocy

The Bachelor: Ο Βασιλάκος δεν χώρισε ποτέ με την πρώην του;

Ωπ, τι γίνεται εδώ;

Τον Παναγιώτη Βασιλάκο τον γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την συμμετοχή του στο Nomads. Τότε είχε μαθευτεί πως βρισκόταν σε σχέση για πάρα πολλά χρόνια με το πανέμορφο μοντέλο, Ντιάνα Χομτζίλα. Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Bachelor, όμως, έγινε γνωστό πως οι δυο τους τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους, κάτι που στεναχώρησε πολύ κόσμο αφού τα δυο αυτά παιδιά ήταν μαζί από εφηβική ηλικία και έδειχναν πολύ ταιριαστά.

Αυτό είναι το story που όλοι ξέρουν! Εγώ, όμως, σήμερα μέσα από το Vanda’s blog θα σας αποκαλύψω μια εντελώς διαφορετική ιστορία καθώς ήρθαν πληροφορίες στα αυτάκια μου πως όλα αυτά ήταν απλά ένα ψέμα. Τι εννοώ;

Τι συνέβη με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Ντιάνα Χομτζίλα
Πηγή μου, μού αποκάλυψε – και δεν μπορώ να μην σας το μεταφέρω το πιστεύω δεν το πιστεύω εγώ, πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος όταν μπήκε στη βίλα του The Bachelor δεν ήταν χωρισμένος. Απλά είχε συμφωνήσει με την αγαπημένη του να κρύψει την σχέση αυτή καθώς έπρεπε να υποδυθεί έναν ρόλο που θα έκανε καλό στα επαγγελματικά του.

Τα παιδιά αυτά ήταν μαζί από αρκετά μικρή ηλικία, ξαναλέω, οπότε η σχέση τους είχε περάσει από διάφορα στάδια και ήξεραν πως πρέπει να κάνουν κάποιες “θυσίες” για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Την τροπή που πήραν τα πράγματα, όμως, κανείς δεν την περίμενε, κι αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος άρχισε να έχει συναισθήματα για αρκετές κοπέλες δεν γινόταν παρά να χωρίσουν. Έτσι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, οι δυο τους τα είπαν και πολιτισμένα αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στην σχέση αυτή.

Και την συνέχεια την ξέρετε, τώρα ο Βασιλάκος δηλώνει ερωτευμένος τρελά με την Νικόλ Τσομπανίδου και τα σχετικά…

Exit mobile version