Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Πέμπτη, 3 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Κορωνοϊός: Διαφοροποιήσεις στις απαγορεύσεις για τη φυσική άσκηση- Τι αλλάζει
Instrumental

Κορωνοϊός: Διαφοροποιήσεις στις απαγορεύσεις για τη φυσική άσκηση- Τι αλλάζει

Hallocy.comBy Hallocy.com16/01/20210 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Επικαιροποιημένες διευκρινίσεις, που αφορούν στα μέτρα για αναχαίτιση της πανδημίας, τα οποία ισχύουν από τις 10 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 31 Ιανουαρίου του 2021, δίδει το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, πλέον η φυσική άσκηση/προπόνηση επιτρέπεται σε χώρους όπου η πρόσβαση επιτρέπεται με βάση το εν ισχύι Διάταγμα. Συγκεκριμένα, το Διάταγμα, ημερομηνίας 15 Ιανουαρίου 2021, επιτρέπει την πρόσβαση μόνο για σκοπούς φυσικής άσκησης ή ατομικής άθλησης σε πάρκα, γραμμικά πάρκα, παραλίες και μονοπάτια της φύσης του Τμήματος Δασών.

Πρόσωπα δικαιούνται να μεταβαίνουν για φυσική άσκηση ή ατομική άθληση μόνο σε πάρκα, γραμμικά πάρκα, παραλίες και μονοπάτια της φύσης του Τμήματος Δασών, υπό την προϋπόθεση ότι στέλνουν στο 8998 SMS με επιλογή του αριθμού 6, τηρούν την ανάλογη μέγιστη διάρκεια χρόνου (3 ώρες), και αθλούνται μαζί μέχρι δύο άτομα, εξαιρουμένων των ανήλικων τέκνων.

Όσον αφορά πάρκα, γραμμικά πάρκα, μονοπάτια της φύσης και παραλίες, νοείται ότι η παρουσία ατόμων εκεί δεν επιτρέπεται για κανέναν άλλο λόγο πέραν από την άθληση.

Ενδεικτικά, νοουμένου ότι τηρούνται ατομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19:

• επιτρέπεται η προπόνηση αθλητή καράτε στην παραλία ή σε πάρκο μόνος ή με τον προπονητή του.

• επιτρέπεται η εκγύμναση ατόμου σε παραλία και πάρκο με ή χωρίς εξοπλισμό (π.χ. TRX, step, fitball, βάρη, κοκ),νοουμένου ότι δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα, περιλαμβανομένου του γυμναστή.

• επιτρέπεται το κολύμπι στη θάλασσα μόνο κατά τις ώρες που επιτρέπεται η μετακίνηση, νοουμένου ότι δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα.

• επιτρέπεται το τρέξιμο σε μονοπάτι της φύσης του Τμήματος Δασών, νοουμένου ότι δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα, εξαιρουμένων των ανήλικών τέκνων

Τονίζεται ότι σε οποιονδήποτε χώρο όπου άτομα βρίσκονται για να αθληθούν, είναι όλοι υπόχρεοι να αποφεύγουν οποιαδήποτε κοινωνικοποίηση με άλλα άτομα που δεν διαμένουν μόνιμα στην ίδια οικία με αυτούς.

Σημειώνεται ότι όσον αφορά το δικαίωμα φυσικής άθλησης ενός προσώπου στις παραλίες, επιτρέπεται μόνο στις παραλίες της Επαρχίας όπου το πρόσωπο αυτό διαμένει μόνιμα (πρώτη κατοικία). Εξαίρεση αποτελούν τα πρόσωπα που διαμένουν σε Επαρχία χωρίς εύκολη πρόσβαση στην παραλία, δηλαδή στην Επαρχία Λευκωσίας, τα οποίο δικαιούνται να μεταβαίνουν σε παραλίες των άλλων Επαρχιών για σκοπούς φυσικής άθλησης, εντός του εύλογου χρονικού διαστήματος των 3 ωρών.

Νοείται ότι υπάρχει το δικαίωμα στα άτομα που μετακινούνται για σκοπούς άθλησης να απομακρύνονται σε οποιαδήποτε απόσταση από το σπίτι τους νοουμένου ότι θα στείλουν SMS με την επιλογή αριθμός 6 στον αριθμό 8998 και ότι θα τηρήσουν τον μέγιστο χρόνο των τριών (3) ωρών που δικαιούνται. Δηλαδή, εάν παραδείγματος χάρη ένας ποδηλάτης ξεκινήσει από το σπίτι του στις 8 π.μ. θα πρέπει να στείλει SMS την ίδια στιγμή και θα πρέπει μέχρι τις 11 π.μ. το αργότερο να βρίσκεται πίσω στο σπίτι του. Νοείται ότι επιτρέπεται όπως ο ποδηλάτης/το άτομο που μετακινείται με σκοπό την άθληση, εάν το επιθυμεί, όταν περάσουν οι 3 ώρες να ξαναστείλει SMS με την επιλογή αριθμός 6 και να παρατείνει την άθληση του για ακόμη 3 ώρες (σύνολο 6 ώρες). Προϋπόθεση είναι να μην χρησιμοποιούνται πάνω από δύο (2) SMS την ημέρα και πάντα να τηρούνται όλα τα υπόλοιπα μέτρα που προβλέπονται από το εν ισχύι Διάταγμα.

Επιπλέον, η μετακίνηση μεταξύ των Επαρχιών επιτρέπεται νοουμένου ότι ο σκοπός για τον οποίο γίνεται η μετακίνηση εμπίπτει στα σημεία της χρήσης SMS που κατά κανόνα δεν υπερβαίνει τις τρεις (3) ώρες, με συγκεκριμένες εύλογες εξαιρέσεις, όπως μετακίνηση για σκοπούς κυνηγίου και ψαρέματος, για μεταφορά οπλιτών και για μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο, για κηδεία, για φροντίδα ηλικιωμένων και μη αυτό-εξυπηρετούμενων σε διαφορετική Επαρχία από αυτή της μόνιμης διαμονής, για σκοπούς άθλησης σε παραλία πολιτών που διαμένουν σε Επαρχία που δεν έχουν πρόσβαση σε παραλία ή μονοπάτια της φύσης, ή για σκοπούς γεωργικών και κτηνιατρικών εργασιών.

Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΚύπρος:«Το ταξίδι του καρκίνου μου»-Το συγκλονιστικό βίντεο της 23χρονης Άννας
Next Article Στέφανος Τσιτσιπάς: Φωτογραφίζει τη σύντροφό του στο Ντουμπάι

Related Posts

63 Views

«Συνέλαβαν» Ελληνοκύπριο οι κατοχικές «αρχές» για «ρατσιστική επίθεση»

18/01/2024 Instrumental 63 Views
609 Views

Σπαράζει καρδιές ο γιος του Αλεξούι για τον θάνατο του πατέρα του – Δείτε την ανάρτηση του

03/11/2023 Instrumental 609 Views
103 Views

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση-«Συνεχιζόμενο έγκλημα συγκάλυψης, συνεργάζονται με τον υπόκοσμο»

11/10/2023 Instrumental 103 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025

Read More




Most Popular

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkRead more