Σάββατο, 6 Μαρτίου

Μήπως αυτό ήταν παραδοχή βιασμού ζωντανά στην τηλεόραση; – Βίντεο

Τα δίδυμα αδέρφια Βαρουξή παραδέχτηκαν πως έκαναν διαδοχικά σεξ με κοπέλα που πίστευε πως βρισκόταν με τον ίδιο

Είναι γνωστοί απ’ το Big Brother, και μας είχαν ξαναπασχολήσει στο σκηνικό με τον Κρητικό που εκδιώχθηκε μετά απ’ τα «αστεία» του περί βιασμού. Τα αδέρφια Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής ήταν παρόντες στο συμβάν και είχε συζητηθεί η (μη;) αντίδρασή τους.

Τώρα έφτασε στα χέρια μου το βίντεο απ’ την εμφάνισή τους σε πρωινή εκπομπή.

Η απαράδεκτη ερώτηση που τους κάνουν (και μάλιστα με τελείως ανάλαφρο τρόπο!) είναι αν έχουν συνευρεθεί σεξουαλικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο αδερφός τους.

«Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι», απαντά χαρωπά ο Χρήστος έχοντας σηκωμένο το αντίστοιχο ταμπελάκι, και συμφωνεί ο αδερφός του. «Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης».

«Α εμείς δεν είχαμε καταλάβει οτι είχατε συνευρεθεί», λέει η Καραβάτου και για λίγο σκέφτεσαι πως ίσως δεν ξέρουν τι σημαίνει συνευρεθεί (μακάρι). Μετά όμως όταν τους το εξηγεί λέγοντας: «Νομίσαμε ότι είχατε βρεθεί μόνο για ραντεβού…». «Όχι όχι» απαντά ο ένας γελώντας λίγο πονηρά.

Οι παρουσιαστές προσπαθούν ίσως να τους προστατεύσουν με την ατάκα «δηλαδή πήγε ο ένας τη Δευτέρα και ο άλλος την Πέμπτη», ίσως για να αποφευχθεί ακόμα πιο «πικάντικη» περιγραφή.

Αν πανομοιότυποι δίδυμοι και δίδυμες πουν ότι ποτέ δεν έκαναν πλάκα σε άλλους σχετικά με το ποιος/α είναι ποιος/α μάλλον θα πούνε ψέματα. Κι εγώ θα το έκανα. Μπορεί και σε φλερτ, για πλάκα, για λίγο.

Όμως το να κάνεις κανονικά σεξ με άτομο που πιστεύει ότι είσαι άλλος παύει να είναι πλάκα γίνεται εξαπάτηση και εκμετάλλευση. Πολλοί στα social media το συγκρίνουν με ή/και το αποκαλούν βιασμό. Έχουμε την ελπίδα πως ίσως κάτι χάθηκε στη μετάφραση και πως έγινε παρεξήγηση.

Πάντως τις μέρες που το θέμα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ή/και κακοποίησης είναι στην επικαιρότητα, μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες αθλητριών, η απαράδεκτη ερώτηση που τους έκαναν και η απάντηση που έδωσαν μας γεμίζει με απορίες. Πολλές και ενοχλητικές.

mikropragmata

Διαβάστε επίσης