Σάββατο, 6 Μαρτίου

Οργισμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον Χρήστο και τον Παναγιώτη Βαρουξή – «Το “ναι” ήταν η ομολογία αποπλάνησης»

«Πυρά» και κατά του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε μία σειρά από οργισμένες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τις οποίες αναφέρθηκε στον Παναγιώτη και τον Χρήστο Βαρουξή και στην ομολογία τους στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου.

Τα δύο αδέρφια παραδέχθηκαν στον αέρα της εκπομπής μετά από ερώτηση που δέχθηκαν πως έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα που νόμιζε ότι ο ένας είναι ο άλλος.

Οι ίδιοι αντέδρασαν στις κατηγορίες περί βιασμού που δέχονται ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη από το να ξεσπάσει εις βάρος τους και εις βάρος των παρουσιαστών της εκπομπής για την στάση τους.

«Ομολογία σεξουαλικής αποπλάνησης ή μήπως βιασμός;», αναρωτήθηκε αρχικά ο πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

«”Ναι, έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά είχε πάει ο Παναγιώτης”. Και το είπαν χαλαρά, γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το “ναι” ήταν η ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος, συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για τον οποίον δεν έχει συναινέσει.

Προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της. Δίχως να γνωρίζει, δίχως να δώσει τη συγκατάθεσή της. Κι αυτό είναι εξαπάτηση και αποπλάνηση», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Διαβάστε επίσης