Site icon Hallocy

Θέμης Κανέλλος: Δημοσίευσε φωτογραφία φορώντας μόνο την πετσέτα του μπάνιου

Δεν έχει κανένα κόμπλεξ

Ο Θέμης Κανέλλος, δεν έχει κανένα κόμπλεξ και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Αγαπάει τον εαυτό του και δεν τον νοιάζει η γνώμη τρίτων προσώπων. Για το λόγο αυτό δεν δίστασε να ανεβάσει και φωτογραφία του φορώντας μόνο την πετσέτα του μπάνιου.

Ο γνωστός Youtuber και πρώην παίκτης του Big Brother που έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για το ριάλιτι, είναι λάτρης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους αρκετές προσωπικές του στιγμές.

Έτσι λοιπόν, μετά την φωτογραφία του όπου μας έδειχνε το εσώρουχο του, πόζαρε με την πετσέτα του.

Θέμης Κανέλλος: Του στέλνουν φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου! Τους ξεμπρόστιασε στο Instagram
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θέμης Κανέλλος δε δίστασε να ξεμπροστιάσει με μία νέα ανάρτηση που έκανε, όλους αυτούς που του στέλνουν φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης του Big Brother είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media από την πρώτη κιόλας που αποχώρησε από το ριάλιτι.

Αφού λοιπόν αποκάλυψε με ένα βίντεο όλα όσα έγιναν μέσα στη βίλα του Μεγάλου Αδερφού ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ζήτησε να σταματήσουν οι διαδικτυακοί του φίλοι να του στέλνουν φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Exit mobile version