Σάββατο, 6 Μαρτίου

Η εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου για τη στιγμή που σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μίλησε για την οικονομική καταστροφή που βίωσε, την επίθεση που δέχτηκε και την κατάθλιψη και αποκάλυψε πως υπήρξε στιγμή που πέρασε από το μυαλό του να δώσει τέλος στη ζωή του.

“Όταν μπεις στη διαδικασία να χάσεις και τους τρεις πυλώνες της ζωής σου, τη δουλειά, την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι εκκωφαντική. Σαν ένα πλοίο που σφυρίζει στα αυτιά σου μέσα σε ένα δωμάτιο.
Να σου επιτίθενται τα ζόμπι από γύρω, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις και να είσαι ένας μαλ@κ@ς μόνος σε ένα σπίτι. Ε θες να πηδήξεις! Και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Πολύ εύκολα αλλά έκανα μια κουβέντα. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου είπε η ψυχίατρος που πήγα ότι δεν μου χρειάζεται και πολύ γιατί ξέρω τι έχω.

Μου λέει, λοιπόν, πως θα καταφέρω κάτι πάρα πολύ βαρύ. Θα καταφέρω να κάνω δυστυχισμένα τα παιδιά μου, μέχρι να πεθάνουν, κομπλεξικά και να μισούν την κοινωνία η οποία σε οδήγησε σε αυτό. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στα παιδιά μου. Και έτσι αποφάσισα ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα το οποίο δεν φαίνεται.”, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης