Site icon Hallocy

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της Τιτίκας Σαριγκούλη

Η Τιτίκα Σαριγκούλη έφυγε από τη ζωή στα 87 της χρόνια έχοντας διανύσει μια γεμάτη ζωή και μια καλλιτεχνική πορεία που περιλαμβάνει θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, αλλά και ένα πλούσιο συγγραφικό έργο.

Λίγες ώρες μετά τον χαμό της, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να πει το δικό του “αντίο” στην ηθοποιό, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, ο ηθοποιός -μέσα σ’ όλα- αποκάλυψε και την αιτία του θανάτου της.

«Αντίο αγαπημένη μου Τιτίκα..Γνήσια αγωνίστρια, εμβληματική φυσιογνωμία, χιουμορίστα, εργατική, φιλότιμη,μαχητικη. Έγινες πασίγνωστη και αγαπητή μεγάλη αλλά αυτό σε γέμισε ευτυχία… παίξαμε μαζί τα γεροντάκια στον ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ και σε ταινίες…Στο Σωματείο και στο ΤΆΣΕΗ πάντα πρώτη Κ. Μπροστά.. Θα σε θυμάμαι πάντα γλυκιά μου γελαστή Τιτίκα. Έφυγες σήμερα μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό .Στις γιορτές ήσουνα μια χαρά.. Καλό ταξίδι», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην δημοσίευσή του, αποκαλύπτοντας έτσι πως η Τιτίκα Σαριγκούλη έφυγε από ένα βαρύ εγκεφαλικό.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση του ηθοποιού:

Exit mobile version