Site icon Hallocy

MasterChef 5: Μπήκε στο παιχνίδι ο σωσίας του Κουτσόπουλου – Ξέσπασαν σε γέλια οι κριτές

Δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε!

Γέλια μέχρι δακρύων προκάλεσε η παρουσία ενός παίκτη στο MasterChef, τόσο για τους κριτές του παιχνιδιού όσο και για τους τηλεθεατές του, καθώς φαίνεται πως βρέθηκε ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

Με το που ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας (25/1), εμφανίστηκε ένας παίκτης, ο οποίος προκάλεσε την αντίδραση των κριτών, που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Ο Θοδωρής, που έχει μεταξύ άλλων καταγωγή από τη Ρωσία, παρουσιάστηκε και άπαντες εντυπωσιάστηκαν με την ομοιότητα, που έχει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο ίδιος στάθηκε δίπλα του, όντας ολόδιος με τον σεφ σε χαρακτηριστικά προσώπου, στάση σώματος και ύψος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μας διαβεβαίωσε πως δεν έχουν καμία συγγένεια οι δυο τους, με τον Κουτσόπουλο να προσθέτει πως είναι ο πιο ωραίος παίκτης, που έχουν δει στο MasterChef.

MasterChef 5: Απίστευτο τρολ του Κοντιζά – «Να έρχεσαι να κάνεις τα ρεπό του Λεωνίδα»
«Τρελάθηκαν» με τον σωσία του σεφ!

Ένας παίκτης του MasterChef δέχθηκε πρόταση πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, με τους κριτές να του προτείνουν να πάει στο εστιατόριο, όπου μαγειρεύει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προκειμένου να κάνει τα ρεπό του.

Πρόκειται, ασφαλώς, για τον Θοδωρή, ο οποίος είναι… σωσίας του διάσημου σεφ και με την παρουσία του προκάλεσε γέλια μέχρι δακρύων στους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος φρόντιζε διαρκώς να ανεβάζει το επίπεδο της καλτίλας του, φτάνοντας σε σημείο να κάνει παρατήρηση στους άλλους δύο κριτές, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, επειδή δεν πήγαιναν στους πάγκους των παικτών.

Ο Κοντιζάς ήταν εκείνος, που αντέδρασε και πήγε στο δικό του πάγκο, ρωτώντας τον για την ομοιότητά του με τον Κουτσόπουλο. Στο τέλος, μάλιστα, του πρότεινε να πηγαίνει στο «Φιντέλ» και να κάνει τα ρεπό του σεφ.

Exit mobile version