Τρίτη, 9 Μαρτίου

Πάνος Αργιανίδης: “Ο Καλίδης μετά το συμβούλιο ήθελε να φύγει από το Survivor”

Η παραγωγή του επέτρεψε να μιλήσει με την οικογένειά του στο τηλέφωνο

Καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρώην παίκτης του Survivor 1, Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος έκανε αρκετές πικάντικες αποκαλύψεις.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε στον Πάνο Καλίδη κατηγορώντας τον πως όταν ήταν στην ομάδα των Διάσημων έκλεψε λάδι. Όπως καταλαβαίνετε το περιστατικό αυτό είναι πρώτο θέμα συζήτησης σήμερα σε όλες τις εκπομπές και τα μέσα.

Ο Πάνος Αργιανίδης, λοιπόν, αποκάλυψε πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Καλίδης μετά το περιστατικό αυτό στο συμβούλιο του νησιού ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η παραγωγή δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο κι έτσι του επέτρεψαν να μιλήσει για λίγο στο τηλέφωνο με την οικογένειά του έτσι ώστε να χαλαρώσει.

Μεταξύ άλλων, ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε πως η παραγωγή δίνει στους παίκτες κάποιο έξτρα φαγητό εκτός από το ρύζι και τις φακές που βλέπουν οι τηλεθεατές, όπως μπανάνες, φρούτα και βιταμίνες πριν τα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ήταν βέβαιος πως δεν παίζει να έχουν αφήσει την ομάδα των Κόκκινων χωρίς τρόφιμα τόσο καιρό που έχουν να κερδίσουν έπαθλο φαγητού.

Οι αποκαλύψεις του Πάνου Αργιανίδη για τα παρασκήνια του Survivor

Διαβάστε επίσης