Δευτέρα, 8 Μαρτίου

Ο Κιμούλης απαντά στην Γερονικολού – «Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου εντάξει, τι να κάνουμε τώρα;»

«Σπάει» την σιωπή του μετά την καταγγελία της ηθοποιού

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε την δική του απάντηση στο Happy Day για τις καταγγελίες που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού εις βάρος του.

Ο σάλος αρχικά έχει προκληθεί μετά τις καταγγελίες που έκανε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Για το γεγονός αυτό αναφέρθηκε φυσικά ο ίδιος, δηλώνοντας τα εξής: «Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια.

Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο».

Έπειτα, ακολούθησαν και οι καταγγελίες της Κατερίνας Γερονικολού εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη, με τον ίδιο ύστερα να απαντά:«Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού.

Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Ο Κιμούλης απαντά στην Γερονικολού

Διαβάστε επίσης