Site icon Hallocy

Survivor: Απίστευτος τσακωμός ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Κώστα Παπαδόπουλο!

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor και στο αγώνισμα ασυλίας, ο Κώστας Παπαδόπουλος έθιξε τον Νίκο Μπάρτζη για το επάγγελμα του.

Στο “Συμβούλιο του Νησιού” ο παίκτης της μπλε ομάδας ανέφερε πως ο αντίπαλός του πρόσβαλε το επάγγελμά του. Ο Κώστας Παπαδόπουλος ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είπε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

“Είμαι κι εγώ βιοπαλαιστής, συνεργάζομαι καθημερινά με παραγωγός για να φτιάξω τα γλυκά μου. Σέβομαι αυτό το επάγγελμα ποιος είμαι εγώ να το κατακρίνω. Αν το πήρε έτσι ο Νίκος ζητάω συγγνώμη. Εγώ νόμιζα ότι είχε πάει σε προσωπικό επίπεδο και στον τρόπο που μου απευθυνόταν. Θέλω να ζητήσω σε εσένα και σε όσους κάνουν αυτό το επάγγελμα συγγνώμη.”, είπε μεταξύ άλλων.
Ο Νίκος Μπάρτζης δεν δέχτηκε τη συγγνώμη του και ανέφερε: “Μου είπε με απαξίωση να μιλήσω έτσι στα πρόβατά μου. Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη είναι η 4η φορά που το κάνει. Το κάνει για να φανεί καλός”.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αν και βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον… “άδειασε”, καθώς υποστήριξε ότι ζήτησε συγγνώμη μετά από συμβουλή των φίλων του.

“Ο Κώστας έχει προσβάλει πολλές φορές, δασκαλεύτηκε από τους φίλους του να το γυρίσει και να το φέρει τούμπα, όπως του είπε η Σοφία. Είναι μια υποκρισία αυτό που κάνει.”, είπε η παίκτρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Exit mobile version