Δευτέρα, 1 Μαρτίου

Δημήτρης Σταρόβας: «Ο Σπυρόπουλος είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού!»

«Αυτού του είδους οι καταγγελίες, παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις»

Ο Κώστας Σπυρόπουλος καταγγέλλεται από τρεις πολύ γνωστές ηθοποιούς για σεξουαλική παρενόχληση, με μια ανακοίνωση που προκαλεί σοκ. Ο Δημήτρης Σταρόβας λοιπόν που είναι φίλος με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Ο ίδιος έχει μια διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό το θέμα, ωστόσο είπε πως δεν θέλει να παρεξηγηθεί με τις δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του Σταρόβα για τον Σπυρόπουλο

Δημήτρης Σταρόβας για Σπυρόπουλο

«Δεν έχω μιλήσει με τον Κώστα. Εάν γνώριζα κάτι δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση και ο αδερφός μου να ήταν το ίδιο θα έκανα», ξεκαθάρισε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

poster
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

«Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα, μη σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλα. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον, ούτε οτιδήποτε προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο».

Στη συνέχεια, σημείωσε πως «Θα πω και κάτι που είναι λίγο επικίνδυνο, ρίσκο να παρεξηγηθώ», και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή,.. Ο Κώστας είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα. Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες, με όλο τον σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ προσωπικά. Απλά το αναφέρω».

Διαβάστε επίσης