Site icon Hallocy

Κάτια Ταραμπάνκο: Η απίστευτη ατάκα του συντρόφου της όταν αποχώρησε από το Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή “Dot” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Κάτια Ταραμπάνκο. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και για τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι ζευγάρι σχεδόν ένα χρόνο.

Για την εμπειρία της από το Survivor: “Είμαι λίγο χαμένη ακόμα. Ήθελε λίγο παραπάνω καιρό για να πατήσω στα πόδια μου και να καθαρίσω τη σκέψη μου. Ήταν πάρα πολύ έντονο όλο αυτό. Ήταν έντονες οι συνθήκες. Είχε πείνα, ταλαιπωρία, απλυσιά, ήταν έντονα τα αγωνίσματα. Το περίμενα όλο αυτό απλά δεν περίμενα ότι το σώμα θα εγκαταλείψει τόσο γρήγορα. Έπρεπε να πάω δέκα κιλά παραπάνω για να έχω να καίω καύσιμα”.

Για την αντίδραση του συντρόφου της όταν μπήκε στο παιχνίδι: «Όταν του είπα ότι θα πάω στο Survivor, μου είπε “πήγαινε”. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και μου είπε πως και εκείνος θα πήγαινε. Κοντεύουμε έναν χρόνο μαζί. Μένουμε και μαζί. Όταν γύρισα μου είπε πως αν δεν επικοινωνούσε μαζί μου σε μια εβδομάδα θα ερχόταν με αεροπλάνο να με πάρει. Είχε αγχωθεί για την εικόνα μου».

Δες στο βίντεο όλα όσα είπε η Κάτια Ταραμπάνκο:

Exit mobile version