Δευτέρα, 1 Μαρτίου

Κώστας Σπυρόπουλος: Η επίσημη ανακοίνωση της Χριστίνας Πολίτη μετά τις καταγγελίες εις βάρος του

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου, η σύντροφός του Χριστίνα Πολίτη δέχεται αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media.

Έτσι λοιπόν, η Χριστίνα Πολίτη προκειμένου να προστατευθεί η ίδια και η οικογένειά της ζήτησε μέσω του δικηγόρου της να σταματήσουν τα σχόλια που γίνονται προς το πρόσωπό της και προειδοποίησε για προσφυγή στα δικαστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χριστίνας Πολίτη

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κ. Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οποιαδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της.

Σας καθιστούμε σαφές ότι σε περίπτωση επανάληψης οποιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κυρίας Πολίτη και του ανηλίκου παιδιού της θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια».

Διαβάστε επίσης