Τρίτη, 2 Μαρτίου

Survivor 4: Διαλύονται οι Μπλε! Η Ελευθερία Ελευθερίου πετάει την μπαντάνα της ομάδας της – Βίντεο

Οι συμπαίκτες της την αποκαλούν διπρόσωπη και κωλοτούμπα

Όπως σας το είπαμε εχθές, έτσι θα γίνει από σήμερα (2/2) κιόλας σύμφωνα με όσα δείχνει το trailer του Survivor 4 για το αποψινό επεισόδιο! Ήταν αναμενόμενο πως η ομάδα των Μπλε θα “σπάσει” από την στιγμή που βρέθηκε στο συμβούλιο του νησιού για να δώσει έναν παίκτη της ως υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιον).

Η Ελευθερία Ελευθερίου θα βρεθεί στο επίκεντρο με άσχημο τρόπο, αφού οι συμπαίκτες της θα την χαρακτηρίσουν ως “διπρόσωπη”. Από εκεί που η τραγουδίστρια ήταν κολλητή με την Άννα Μαρία Βέλλη όσο βρίσκονταν στην ομάδα των Διάσημων ξαφνικά την δίνει υποψήφια προς αποχώρηση στο συμβούλιο.

Όπως θα δείτε κι εσείς στο trailer παρακάτω η Ελευθερία Ελευθερίου φτάνει σε σημείο μεγάλης καταπίεσης στην ομάδα της κι επειδή προφανώς δεν πρόκειται να αποχωρήσει οικειοθελώς αφού έχει πάει εκεί για να φτάσει μέχρι το τέλος, θα κάνει ξεκάθαρο στο αποψινό συμβούλιο του νησιού ότι πλέον είναι “εκτός” ομάδας πετώντας την μπαντάνα της στην άκρη και αναφέροντας πως θα την φοράει μόνο όταν πρέπει να αγωνιστεί.

Την ίδια ώρα, το αγώνισμα φαίνεται πως θα είναι αγωνιώδες, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν… στη λάσπη, ώστε να πάρουν την νίκη. Ο Τζέιμς, πάντως, δεν φαίνεται να κρατά το άλλο μισό τοτέμ στο συμβούλιο, κάτι που ενδεχομένως σημαίνει δεύτερη νίκη για την κόκκινη ομάδα, που θα μπορούσε να φέρει αναταράξεις.

Το σημερινό 2/2 trailer του Survivor

Διαβάστε επίσης