Site icon Hallocy

Survivor 4: Ο Τζέιμς έμαθε ότι είναι αντιπαθητικός στο κοινό κι άλλαξε την συμπεριφορά του

Την γύρισε την μπιφτέκα ο Τζέιμς – Του είπε ο νέος παίκτης πως είναι αντιπαθής στο κοινό
Άλλαξε ξαφνικά συμπεριφορά

Survivor 4: Έχετε καταλάβει κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά του Τζέιμς Καφετζή στα τελευταία παιχνίδια;

Εκεί που έλεγε στον Τριαντάφυλλο να του δώσει το τηλέφωνο πιτσαρίας για να παραγγείλει, εκεί που τόνισε πως όταν θα κερδίσουν οι Διάσημοι θα ζήσουμε στιγμές του Euro 2004, ξαφνικά από χτες βλέπουμε ένα παιδί που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του!

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα της ομάδας του, έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους, ενώ στην ατομική ασυλία έχασε επίτηδες για να μην μπει στην διαδικασία να δώσει κάποιον συμπαίκτη του προς αποχώρηση! Τι να πούμε λυγίσαμε με την καλοσύνη του Τζέιμς παιδιά…

Μήπως, λέμε εμείς τώρα, μήπως ο καινούργιος παίκτης, ο Δημήτρης Μακρόπουλος, του μετέφερε τι συμβαίνει στον “έξω κόσμο” και το πόσο αντιπαθητικός είναι στο τηλεοπτικό κοινό! Είναι πολύ πιθανό. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως ο Ροδίτης παίκτης των μπλε την γύρισε την μπιφτέκα και ξαφνικά σταμάτησε τις ειρωνείες προς τους αντιπάλους του! Κάτι συμπτώσεις βρε παιδιά…

Survivor: Πρώτο θέμα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ο θρίαμβος των Διασήμων!

Survivor 4: Το είχε πει ο Τζέιμς Καφετζής πως όταν κερδίσουν οι κόκκινοι θα ζήσουμε ημέρες 2004 και έτσι κι έγινε! Πρώτο θέμα στα… πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είναι απόψε ο μεγάλος θρίαμβος των Διασήμων! Τουλάχιστον στα… social media!

Οι χρήστες του Twitter αλλά και του Facebook έχουν δώσει ρέστα με παλαιότερα πρωτοσέλιδα στα οποία πάνω έχουν πατήσει πρόσωπα των Διασήμων και των Μαχητών από το Survivor!

Δείτε τις φωτογραφίες

Exit mobile version