Site icon Hallocy

Survivor 4: Μεγάλη αδικία από την παραγωγή κατά των Μαχητών – Έβαλε δύο παικταράδες στους κόκκινους και έναν “γιωτά” σ’ αυτούς!

Έξαλλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας!

Survivor 4: Μπορεί κατά διαστήματα να έχουμε χαρακτηρίσει με άσχημο τρόπο τους Μαχητές ωστόσο δεν γίνεται να μην αποκαλύψουμε την αδικία που έχει γίνει!

Σε τι αναφερόμαστε; Μα φυσικά αυτό που έχουμε δει όλοι! Οι κόκκινοι έχουν μπει δυναμικές την εβδομάδα αυτή, έχουν πάρει και τις δύο ασυλίες και μάλιστα με σχετική άνεση! Σ’ αυτό τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν οι δύο προσθήκες για τους Διάσημους, αφού η παραγωγή έβαλε δύο παικταράδες, έναν άνδρα και μια γυναίκα, που χαρίζουν μόνο νίκες!

Συγκεκριμένα στους Διασήμους μπήκε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είδαμε πόσο εύκολο κέρδισε χτες τον καλύτερο παίκτη των Μαχητών, τον Τζέιμς Καφετζή, και μια νέα “Κατερίνα Δαλάκα”, την Καρολίνα Καλύβα, η οποία μετρά 4/4!

Από την άλλη η παραγωγή στους μπλε έχει βάλει έναν “γιωτά”, τον Δημήτρη Μακρόπουλο, ο οποίος άνετα χαρακτηρίζεται και ως “Ανθή Σαλαγκούδη” των ανδρών!

Όπως καταλαβαίνετε είναι λογικό αυτό να έχει εξοργίσει και τους ίδιους τους παίκτες των Μαχητών και αλλά και τους φανς της μπλε ομάδας!

Exit mobile version