Site icon Hallocy

Εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Δεν βγαίνει ακόμα από το νοσοκομείο

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν από την εκπομπή Ευτυχείτε, ο γνωστός ηθοποιός δε θα πάρει εξιτήριο ούτε σήμερα ούτε αύριο.

Ο ηθοποιός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο πριν από μερικές μέρες και διαγνώσθηκε με συμπτώματα εγκεφαλικού, ενώ χθες έγινε γνωστό πως ακολουθεί ήπια αγωγή.

Να σημειωθεί πως δεν έχει βγει μέχρι στιγμής κανένα ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο, καθώς το αρνήθηκε η οικογένεια του ηθοποιού.

Πέτρος Φιλιππίδης: Έκανε προσωπικό το λογαριασμό του στο Instagram
Μια μεγάλη αλλαγή πήρε την απόφαση να κάνει στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram ο Πέτρος Φιλιππίδης. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έκανε το λογαριασμό του προσωπικό. Με αυτό τον τρόπο, ο ίδιος θα επιλέγει ποιος θα τον ακολουθεί και ποιος όχι.

Την κίνηση μάλιστα αυτή, όπως γράφεται σε sites, έκανε αφού έστειλε το εξώδικο στα ΜΜΕ και πριν ακόμη μπει στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Το προφίλ του λοιπόν, είναι πλέον ορατό μόνο σε όσους τον ακολουθούν και δεν μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε ή να κάνει κάποιο σχόλιο.

Exit mobile version