Site icon Hallocy

Survivor 4: Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο – Πιάστηκαν πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν έρωτα μέσα στην ζούγκλα!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιο παράνομο ζευγάρι πιάστηκε στα πράσα;

Survivor 4: Της Κολάσεως στον Άγιο Δομίνικο με τις αποκαλύψεις περί σεξ ανάμεσα σε παίκτες μέσα στην ζούγκλα! Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες.

Τι πραγματικά συνέβη; Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, δύο άτομα είχαν εξαφανιστεί για αρκετή ώρα από την παραλία της με αποτέλεσμα κάποια στιγμή, εκτός από τους συμπαίκτες του, να τους αναζητήσουν και άνθρωποι της παραγωγής!

Μετά από αρκετή ώρα τα δύο πιτσουνάκια εντοπίστηκαν σε άκρως ακατάλληλη στάση μέσα στη ζούγκλα! Τι συνέβη μεταξύ τους; Αυτό που φαντάζεστε! Ο άνδρας της παρέας μάλιστα φέρεται να βρέθηκε χωρίς το μαγιό του με την παραγωγή να προσπαθεί να καλύψει το περιστατικό και να μην βγει προς τα έξω, διότι τα παιδιά αυτά έχουν προσωπική και ερωτική ζωή και στην Ελλάδα!

Φυσικά εμείς εδώ  δεν συμμεριζόμαστε την είδηση αυτή και πιστεύουμε πως είναι μια από τις αρκετές fake που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και αρκετές ημέρας, αφού το Survivor “πουλάει”! Άλλωστε όπως έχουν πει όλοι οι πρώην παίκτες ριάλιτι επιβίωσης, μέσα στο παιχνίδι δεν υπάρχει καμία επιθυμία για σ@ξ, ενώ και οι παίκτες είναι τόσο καιρό άπλυτοι που δεν σου κάνει αίσθηση να έρθεις σε ερωτική επαφή, όπως είπε και ο Πάνος Καλίδης τις προάλλες πως εκεί μέσα δεν του κάνει “κούκου”!

Exit mobile version