Site icon Hallocy

Στη φυλακή 27χρονος Κύπριος για εμπορία κοκαΐνης αξίας έξι εκατομμυρίων (pic)

Ποινή φυλάκισης 11 ετών επιβλήθηκε στον 27χρονο Κύπριο, Λάζαρο Λοιζίδη, για την εμπορία κοκαΐνης αξίας έξι εκατομμυρίων, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Κύπριος μαζί με τον 26χρονο Joe Sawyer και τον 31χρονο Robert Beckley άκουσαν την ποινή τους στις 4 Φεβρουαρίου από το δικαστήριο του Snaresbrook.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, στις 6 Οκτωβρίου 2020 ο Λοιζίδης αποβιβάστηκε από το λευκό βαν που οδηγούσε κρατώντας ένα μπλε ταξιδιωτικό σάκο, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε μετά από αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του, περιείχε πέντε κιλά κοκαΐνης.

Σε έρευνα στο σπίτι του Κύπριου, εντοπίστηκαν άλλα τρία κιλά κοκαΐνης, £55,000 σε μετρητά και μεγάλος αριθμός ακριβών ρολογιών.

Ο 26χρονος συνεργός του συνελήφθη 45 λεπτά μετά τον Λοιζίδη. Στην κατοχή του βρήκαν τα κλειδιά του λευκού βαν, στο οποίο μετά από έρευνες εντόπισαν άλλα 41 κιλά κοκαΐνης. Συνολικά εντοπίστηκαν 49 κιλά κοκαΐνης αξίας έξι εκατομμυρίων.

Η αστυνομία σχολιάζοντας την υπόθεση ανέφερε ότι: «Το εύρος της προσπάθειας αυτών των αντρών να κρύψουν την εγκληματική τους δραστηριότητα, έχοντας μυστικές καταπακτές στα οχήματά τους δεν είναι κάτι που ο απλός άνθρωπος θα μπορούσε να διανοηθεί. Αλλά και πάλι ένας απλός άνθρωπος δεν θα σκεφτόταν να μεταφέρει σχεδόν 50 κιλά κοκαΐνης με το όχημά του».

Δείτε τις φωτογραφίες των δραστών και τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν:

Exit mobile version