Κυριακή, 7 Μαρτίου

Survivor spoiler: Τέλος το Survivor για την Μαριπόζα – Αποχωρεί οριστικά!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά την Έλενα να μην είναι καλά και να καταρρέει! Συγκεκριμένα λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού η Μαριπόζα πήρε τον λόγο και τόνισε πως δεν είναι καλά και λίγο πριν πέσει κάτω την πήρε αγκαλιά ο Νίκος Μπάρτζης και την οδήγησε στο ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο!

Στην συνέχεια ανάλογο περιστατικό είχε και η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία ωστόσο λίγο μετά επέστρεψε στον στίβο μάχης, σε αντίθεση με τον Έλενα! Την Μαριπόζα ωστόσο την είδαμε να επιστρέφει στην συνέχεια στο Quiz επιβίωσης, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένα πως αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει από το Survivor 4!

Survivor 4: Οριστική η αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου!

Survivor spoiler: Τέλος το Survivor για την Μαριπόζα - Αποχωρεί οριστικά!

Η Μαριπόζα δείχνει να κρατάει και να επιμένει στο όνειρο του Survivor, ωστόσο το τέλος της είναι πιο κοντά από ποτέ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr οι γιατροί πρότειναν στην Έλενα να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ωστόσο η ίδια επιμένει! Δεν θέλει να τα παρατήσει στα δύσκολα, όμως η υγεία της άλλα δείχνει!

Οι ξαφνικές κρίσεις πανικού και οι λιποθυμίες κάθε τρεις και λίγο έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην παραγωγή, την ίδια και την οικογένεια της που την βλέπουν σ’ αυτή την κατάσταση από την τηλεόραση! Η παραγωγή φαίνεται να έχει ζητήσει από την Έλενα Κρεμλίδου να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον της και να βάλει πάνω από όλα την υγεία της! Η ίδια επιμένει, αλλά στην επόμενη αδιαθεσία η παραγωγή θα την στείλει πίσω! Δεν παίζουν με τέτοια ζητήματα…

Διαβάστε επίσης