Site icon Hallocy

Θλίψη στο ΤΕΠΑΚ για τον αδόκητο χαμό του φοιτητή Ιάσονα Γιασουμή

Θλίψη στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου για τον χαμό του φοιτητή, Ιάσονα Γιασουμή.

Την είδηση δημοσιεύει σελίδα του Πανεπιστημίου στο facebook, αναφέροντας τα εξής:

«Είμαι συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του φοιτητή μας Ιάσονα Γιασουμή, τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού. Ο Ιάσονας ήταν ένας νέος με ήθος και ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Οι σκέψεις και προσευχές μας στους φίλους και στην οικογένεια του».

«Ειλικρινή συλλυπητήρια από τις Πρυτανικές Αρχές..»

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου εκφράζει τον συγκλονισμό και τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του φοιτητή του Πανεπιστημίου Ιάσονα Γιασουμή, ο οποίος απεβίωσε χθες ξαφνικά, ενώ βρισκόταν στην οικία του.

Ο εκλιπών, 21 ετών με καταγωγή από την κοινότητα Αγγλισίδες της επαρχίας Λάρνακας, ήταν φοιτητής του τρίτου έτους στο πρόγραμμα του Τμήματος Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού.

Οι καθηγητές και οι συμφοιτητές του, αλλά και όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, με ήθος και ευσυνειδησία, πρόθυμο πάντα να βοηθήσει οποιονδήποτε χρειαζόταν τη βοήθειά του. Το Τμήμα, όπου φοιτούσε, αποφάσισε όπως στην επόμενη τακτική συνεδρία του, συζητηθούν τρόποι για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Ιάσονα.

Οι Πρυτανικές Αρχές, το Συμβούλιο και ολόκληρη η Πανεπιστημιακή Κοινότητα του Πανεπιστημίου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους φίλους του εκλιπόντος.

Οι σημαίες του Πανεπιστημίου θα κυματίζουν μεσίστιες, εις ένδειξη πένθους, έως την ημέρα τέλεσης της κηδείας, στην οποία θα παραστεί αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου και θα καταθέσει στεφάνι.

Οι λεπτομέρειες αναφορικά με την κηδεία θα ανακοινωθούν από την οικογένεια του εκλιπόντος.

Exit mobile version