Τρίτη, 9 Μαρτίου

Αλέξανδρος Πέρρος: Τα “βέλη” κατά Χαϊκάλη – “Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε”

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ότι αποτελεί έναν “άντρα παλαιάς κοπής”. Ο Αλέξανδρος Πέρρος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Αγγελική θέλησε να απαντήσει στον γνωστό ηθοποιό, περιγράφοντας μια ιστορία από μικρότερη ηλικία, όπου γοητεύτηκε από μια μαθήτριά του σε μια σχολή χορού… Ο ταλαντούχος ηθοποιός “πέταξε” τα βέλη του κατά του Παύλου Χαϊκάλη μέσα από τα Instagram Stories του.

“Ένα ωραίο απόγευμα πριν αρκετά χρόνια, 26 ήμουν θαρρώ, σε μια Σχολή Χορού στην Γλυφάδα όπου δίδασκα latin χορούς, εμφανίστηκε ένα πανέμορφο και φωτεινό κορίτσι για να κάνουμε μάθημα. Αδιανόητα γοητευμένος μετά το πέρασμα του μαθήματος πηγαίνω στη διεύθυνση της σχολής και δηλώνω ότι δεν θέλω να αναλάβω τη συγκεκριμένη μαθήτρια γιατί μου άρεσε! Πολύ! Η διεύθυνση έκανε αποδεκτό το αίτημά μου. Λίγο αργότερα με αυτή την κοπέλα αρχίσαμε να μιλάμε εκτός σχολής. Δημιουργήθηκε ένας ειλικρινής και ουσιαστικός έρωτας.

Λίγα λόγια από έναν όχι παλιάς κοπής άνδρα. Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Η δικαιολογία του “είμαι ερωτευμένος με το θύμα” έχει ακριβώς την ίδια λογική με όσους ενοχοποιούνται και ισχυρίζονται μετά ότι ήταν ψυχικά ασθενείς για να γλιτώσουν τη μπουζού και να πάνε σε ψυχιατρική πτέρυγα”.

Διαβάστε επίσης