Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Survivor 4: Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας ισχυρίζεται -«Χρησιμοποιεί τα παιδιά μας παίζοντας θέατρο» [βίντεο]

Πολύ συγκινημένη είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor 4, την Σοφία, καθώς της λείπουν πολύ οι κόρες της, τις οποίες έχει να δει σχεδόν δύο μήνες.

Η παίκτρια του Survivor 4 έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι μεγαλώνει μόνη τις κόρες της, τονίζοντας πόσο δύσκολα είναι να προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια.

Ωστόσο το πρωί της Τρίτης ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη, Βασίλης Βουτσελάς, άφησε αιχμές για την παίκτρια του Survivor 4, με αφορμή τις αναφορές της στα παιδιά τους ενώ αποκάλυψε ότι από τον Αύγουστο έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους με τη συναίνεση της Σοφίας.

«Εδώ και τρία χρόνια που είμαστε χωρισμένοι από την πρώτη μέρα αγωνίστηκα και κατάφερα να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου. Η πρώην σύζυγός μου εργάζεται στη γραμματεία, όχι ως μηχανικός αυτοκινήτου. Και αμείβεται με το παραπάνω.

Με ενόχλησαν οι συνεχείς αναφορές στα παιδιά της. Ότι τα έχει παρατήσει και δεν ξέρει τι κάνουν. Κάποια πράγματα που εμένα με προσβάλλουν. Όταν πήγε στο Survivor δεν το γνώριζα ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά της. Το Σαββατοκύριακο που πέταξε για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά περίμεναν να έρθει να τα πάρει. Από τον Αύγουστο έχω την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών.

Η Σοφία επί ενάμιση μήνα δεν τα έβλεπε τα παιδιά καθόλου. Τον Οκτώβριο ζήτησε να βλέπει τα παιδιά της. Από τότε τα είδε 1-2 φορές και κάποια Σαββατοκύριακα. Και μετά πάλι εξαφανίστηκε.

Δε μένουμε κοντά. Το παρακολουθώ το παιχνίδι, όχι μόνο επειδή είναι η πρώην σύζυγό μου. Πάντα το παρακολουθούσα. Με ενοχλεί γιατί χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει το θέατρο του παραλόγου. Με ενόχλησε που είπε η φίλη της ότι μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά. Τα παιδιά επικοινώνησαν με τη μαμά τους για 2-3 λεπτά. Ούτε αυτό για τα δανεικά ισχύει.

Η Σοφία πήγε στο Survivor καθαρά για δημοσιότητα και για να προβληθεί. Για ένα διάστημα δεν τα έβλεπε τα παιδιά, αλλά μετά ερχόταν και τα επισκέπτονταν» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη.

Δείτε το βίντεο με τον πρώην σύζυγο της Σοφίας:
Ο Βασίλης Βουτσελάς, πρώην σύντροφος της Σοφίας από το Survivor 4, σχολιάζει τις συνεχείς αναφορές της παίκτριας, στα παιδιά τους.

Διαβάστε επίσης